0
  • Life Extension Super Omega 3 Ιχθυέλαιο EPA/DHA Fish Oil Sesame Lignans & Olive Extract 120 μαλακές κάψουλες

Life Extension Super Omega 3 Ιχθυέλαιο EPA/DHA Fish Oil Sesame Lignans & Olive Extract 120 μαλακές κάψουλες

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών LIFE EXTENSION
  • Κωδικός Προϊόντος: 98215
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 52
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

€52,00

€72,00

Life Extension Super Omega 3 Ιχθυέλαιο EPA/DHA Fish Oil Sesame Lignans & Olive Extract 120 μαλακές κάψουλες


Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ:51629/7-8-2006


Λεπτομέρειες προϊόντος "Super Omega-3 EPA/DHA Fish Oil, Sesame Lignans & Olive Extract"
Οφέλη για την υγεία με μια ματιά:

Τα οφέλη για την υγεία των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι πολλαπλά και περιλαμβάνουν υποστήριξη για την υγεία της καρδιάς, τη λειτουργία του εγκεφάλου και την εξισορρόπηση της φλεγμονώδους απόκρισης. 

Το Super Omega-3 EPA/DHA με λιγνάνες σουσαμιού & εκχύλισμα ελιάς προσθέτει λιγνάνες σουσαμιού και εκχύλισμα ελιάς στα απαραίτητα λιπαρά οξέα EPA και DHA από ιχθυέλαιο για ενισχυμένα οφέλη για την υγεία .

Το προϊόν περιέχει 60 μαλακές γέλη με εντερική επίστρωση για ευαίσθητα στομάχια .


Γιατί λειτουργεί:

Τα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση ψαριών κρύου νερού είναι ισχυρά. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με μολυσματικές ουσίες που βρίσκονται στα άγρια ​​ψάρια και στα ψάρια που εκτρέφονται στο κοινό. Αυτό δεν πρέπει να εμποδίζει τους καταναλωτές να συμπεριλαμβάνουν τα ψάρια στη διατροφή τους. Τα πλεονεκτήματα μακροζωίας από την κατανάλωση ψαριών κρύου νερού αντί για τροφές όπως το βόειο κρέας είναι αξιοσημείωτα.

Τα ωμέγα-3 που προέρχονται από ιχθυέλαιο υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς, τη λειτουργία του εγκεφάλου και συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της φλεγμονώδους απόκρισης . Δεν υπάρχει καμία συζήτηση σχετικά με τα ευρέως φάσματος  οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων .

Το ιχθυέλαιο αυτής της φόρμουλας παρασκευάζεται με Pure+™ , ένα συμπύκνωμα άγριου ιχθυελαίου που προέρχεται από γαύρο του Νοτίου Ειρηνικού Ωκεανού. Μετά από επεξεργασία στη Χιλή μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε μια εξαιρετικά φρέσκια φόρμουλα ιχθυελαίου .

Το υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο αποστάζεται για την εξάλειψη συνθετικών και φυσικών ρύπων. Επιπλέον, τα άτομα με ευαίσθητο στομάχι μπορούν επίσης να απολαύσουν τα οφέλη για την υγεία που προσφέρει αυτή η φόρμουλα λόγω της εντερικής του επικάλυψης.


Η επιστήμη πίσω από το προϊόν:

Φόρμουλα με 5 αστέρια IFOS™

Το Super Omega-3 της Life Extension χρησιμοποιεί συμπύκνωμα ιχθυελαίου από γαύρο Νοτίου Ειρηνικού. Πιασμένο στα ανοικτά των ακτών της Χιλής σε μια αλιεία φιλική προς τα θαλάσσια θηλαστικά, αυτό το ιχθυέλαιο επεξεργάζεται μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή για εξαιρετική φρεσκάδα. 

Το ιχθυέλαιο στη φόρμουλα Super Omega-3 έχει κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων από τον IFOS™ , έναν ανεξάρτητο οργανισμό που θέτει τα πρότυπα για την καθαρότητα, τη δραστικότητα και τη φρεσκάδα του ιχθυελαίου.

Υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο αποστάζεται για την εξάλειψη των συνθετικών και φυσικών ρύπων που υπάρχουν στο ίδιο το ψάρι. Η μέθοδος βελτιωμένης μοριακής απόσταξης χρησιμοποιεί περιττές διαδικασίες για την απαλή απομάκρυνση των ανιχνεύσιμων περιβαλλοντικών τοξινών.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ελιάς & λιγνάνες σουσαμιού

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες συμπληρώματα ιχθυελαίου στην αγορά. Μόνο η φόρμουλα στο προϊόν Super Omega-3 EPA/DHA με λιγνάνες σουσαμιού & εκχύλισμα ελιάς ενσωματώνει ωμέγα-3, εκχύλισμα φρούτων ελιάς και λιγνάνες σουσαμιού για να ενισχύσει τα οφέλη για την υγεία των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. 

  • Εκχύλισμα ελιάς Polyphen-Oil™ (φρούτο και μόλυβδος) : 2 μαλακές γέλη με εντερική επίστρωση παρέχουν περιεκτικότητα σε πολυφαινόλη ισοδύναμη με αυτή περισσότερων από 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Η έρευνα δείχνει ότι ένας συνδυασμός ιχθυελαίου και ελαιολάδου μπορεί να υποστηρίξει μια υγιή φλεγμονώδη απόκριση καλύτερα από το ιχθυέλαιο μόνο
  • Λιγνάνες σουσαμιού και φυσική γεύση λεμονιού : Ο ρόλος των λιγνανών σουσαμιού είναι να αυξάνουν τα οφέλη του ιχθυελαίου με διάφορους μηχανισμούς, όπως η προστασία των ακόρεστων λιπαρών οξέων στο σώμα από την οξείδωση και η κατεύθυνσή τους σε μονοπάτια που βοηθούν στις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. Προστίθεται μια φυσική γεύση λεμονιού για να αποφευχθεί η επίγευση ψαριού που βιώνουν ορισμένοι άνθρωποι όταν λαμβάνουν συμπληρώματα ωμέγα-3.

Μαλακές κάψουλες μεγέθους σερβιρίσματος 2

Μερίδες ανά δοχείο 30

Ποσότητα ανά μερίδα:
Θερμίδες25
Ολικό Λίπος2,5 γρ
Χοληστερόλη< 5 mg
Συμπύκνωμα Pure+  Wild Fish Oil2000 mg
Ενδοτικότητα:
EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ)700 mg
DHA (εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ)500 mg
Polyphen-Oil  Εκχύλισμα ελιάς (φρούτο και φύλλο) [παρέχει 19,5 mg πολυφαινόλες, 5,2 mg υδροξυτυροσόλη/τυροσόλη, 4,4 mg βερμπασκοσίδη/ελευρωπαΐνη]300 mg
Εκχύλισμα λιγνάνης σπόρων σουσαμιού10 mg

Άλλα συστατικά: εξαιρετικά εξευγενισμένο συμπύκνωμα ιχθυελαίου (Γαύρος), ζελατίνη, γλυκερίνη, υδατική εντερική επικάλυψη, καθαρό νερό, πυρίτιο, κερί μέλισσας, χρώμα καραμέλας, φυσική γεύση, λεκιθίνη ηλίανθου, μικτές τοκοφερόλες, μαλτοδεξτρίνη, εκχύλισμα δεντρολίβανου.

Περιέχει ψάρι και σουσάμι .

Μη ΓΤΟ

Το σήμα πιστοποίησης IFOS  είναι σήμα κατατεθέν της Nutrasource Diagnostics, Inc. Αυτά τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας του προγράμματος IFOS™ που διεξάγεται στη Nutrasource Diagnostics, Inc.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Δύο κάψουλες μεσημέρι και βράδυ με το φαγητό. Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με συμπληρώματα φυτικών ινών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε