0
  • Olimp Beta Alanine Carnorush 80 tabs

Olimp Beta Alanine Carnorush 80 tabs

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Olimp Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: 76091
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 23
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€23,90

Olimp Beta Alanine Carnorush 80 tabs 


-ΒΕΤΑ-ΑΛΑΝΙΝΗ CARNO RUSH MEGA TABS® - Νιώστε την δύναμη ενώς θρύλου. 

 

-ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΒΕΤΑ-ΑΛΑΝΙΝΗΣ - 1000 MG ΣΕ 1 MEGA TABS® ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ L-ΙΙΣΤΙΔΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β6!  

 

-40 ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!  

 

Το Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs® είναι ένα συμπλήρωμα σχεδιασμένο για όλους όσους ασκούν αθλήματα αντοχής-αντοχής, σπορ αντοχής και αθλήματα αντοχής που απαιτούν μεγάλη φυσική κατάσταση που διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή έχουν μεγάλη συχνότητα εκπαιδευτικών συναντήσεων. Το Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs® βοηθά στην παράταση του χρόνου πριν γίνει κουρασμένη, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τον όγκο της προπόνησης.  

 

ΒΕΤΑ-ΑΛΑΝΙΝΗ CARNO RUSH MEGA TABS® - ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΕΤΑ-ΑΛΑΝΙΝΗΣ, L-ΥΙΣΤΙΔΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β6!  

 

Η βήτα-αλανίνη και η L-ιστιδίνη που συμπληρώνονται μαζί παρέχουν δύο ουσίες απαραίτητες για τη σύνθεση της καρνοσίνης, η οποία παρουσιάζει μεγάλο αντιοξειδωτικό δυναμικό και μπορεί να καθυστερήσει τις διαδικασίες αποικοδόμησης στα κύτταρα κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Με την παροχή αυτών των δύο ουσιών ταυτόχρονα, μπορεί κανείς να εξαλείψει τον κίνδυνο του ελλείμματος τους που προκύπτει από διατροφικά λάθη που θα μπορούσαν να μειώσουν το επίπεδο της καρνοσίνης, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την προπόνηση.

 

Το προϊόν περιέχει ουσίες που στην ιονισμένη τους μορφή δημιουργούν ένα ρυθμιστικό σύστημα στο αίμα, επιτρέποντας τη μεταφορά των μεταβολικών αποβλήτων (συμπεριλαμβανομένων των όξινων ιόντων Η + που παράγονται σε μεγάλες ποσότητες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τα οποία καθυστερούν την αναγέννηση των μυών, την προσαρμογή της άσκησης και την μυϊκή ανάπτυξη). κυττάρων σε όργανα εξάλειψης.

 

Τα συστατικά του Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs®, τα οποία στην ιονισμένη τους μορφή δημιουργούν ένα ρυθμιστικό σύστημα στο αίμα, δουλεύουν συνεργικά για να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό σύστημα που αποξινώνει το σώμα.

 

Η βιταμίνη Β6 συμμετέχει στον μετασχηματισμό αμινοξέων και στην αποδοτική εκχύλιση των βασικών ουσιών που χρησιμοποιούνται αργότερα στη σύνθεση ΑΤΡ από λίπη και υδατάνθρακες. Αυτό συμβάλλει στον σωστό σχηματισμό ενζύμων και ορμονών, καθώς και στην αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, αυτή η βιταμίνη αυξάνει την αποτελεσματικότητα της απορρόφησης στο λεπτό έντερο άλλων ουσιών που περιέχονται στο προϊόν.

 


Ο συνδυασμός βήτα-αλανίνης, L-ιστιδίνης και βιταμίνης Β6 ενισχύει τη σταθερότητα του ενδοκυτταρικού περιβάλλοντος από την άποψη της ενίσχυσης του δυναμικού του στην αντιμετώπιση της πτώσης του pH και της αυξημένης παραγωγής ελεύθερων ριζών. Και οι δύο αυτοί παράγοντες εμποδίζουν αποτελεσματικά την παραγωγή ATP, η οποία είναι απαραίτητη για τους μυς να συρρικνωθεί και να συνεχίσει την προσπάθεια.

 

Η βήτα-αλανίνη Carno Rush Mega Tabs® παρουσιάζει μια πιθανή θετική επίδραση όσον αφορά τον περιορισμό της όξυνσης του σώματος που σχετίζεται με την προπόνηση και την ενίσχυση της απομάκρυνσης των όξινων ιόντων από τα κύτταρα των μυών μετά από προπόνηση και κατά τη διάρκεια της αναγέννησης.  

 

Το Beta-alanine Carno Rush Mega Caps® μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αντοχής που σχετίζεται με την προπόνηση, διευκολύνοντας τελικά την ανάπτυξη των μυών και τον ρυθμό καύσης λίπους.    

 

Ποια χρήση είναι τεράστια αποθέματα γλυκογόνου, αν κατά τη διάρκεια της προπόνησης τα κύτταρα σας δεν είναι σε θέση να διατηρήσουν ένα σταθερό περιβάλλον κυττάρων που είναι απαραίτητο για τη σύνθεση ενέργειας από αυτό το πολυμερές; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η β-αλανίνη είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Μαζί με την L-ιστιδίνη σχηματίζει καρνοσίνη, η οποία παρουσιάζει μεγάλο αντιοξειδωτικό δυναμικό και μπορεί να καθυστερήσει τις διεργασίες υποβάθμισης στο κύτταρο κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Αλλά ακόμη και αυτό το δυναμικό μπορεί να περιοριστεί σε ακραίες συνθήκες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενισχύοντας την επίδρασή του παρέχοντας ουσίες που δρουν ως ρυθμιστικά συστήματα για την περίσσεια των όξινων ιόντων Η + μέσα και έξω από την κυψέλη επιτρέπει στο προϊόν μας να παρατείνει την προπόνηση σας και να σας βοηθήσει να ασκείστε με εξαιρετική ένταση πολύ περισσότερο.

 


Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η σωστή αποθήκευση και οι πολυάριθμες δοκιμές πρώτων υλών και το τελικό προϊόν εγγυώνται 100% ασφαλή χρήση του Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs®. Το Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs® περιέχει μόνο συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα από τους αθλητές, σύμφωνα με τη νομοθεσία των χωρών στις οποίες διανέμεται το προϊόν. Η ποσότητα μεμονωμένων ουσιών σε μια μερίδα έχει επίσης συμβουλευτεί από τα μέλη της Olimp Team, η μεγάλη εμπειρία της οποίας έχει ήδη επηρεάσει τις τάσεις στην ανάπτυξη των πιο αποτελεσματικών προϊόντων που προορίζονται για τους αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Η βήτα-αλανίνη Carno Rush Mega Tabs® πληροί αυστηρά πρότυπα σχετικά με την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα και βακτηριακή μόλυνση.

 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

 


 

Διατροφικές Πληροφορίες 

2 δισκία 

3 δισκία

4 δισκία

Βήτα-αλανίνη

2000 mg

3000 mg

4000 mg

Κιτρικό νάτριο

300 mg

450 mg

600 mg

από το οποίο νάτριο  

70,4 mg

105,6 mg

140,8 mg

L-ιστιδίνη HCl

100 mg

150 mg

200 mg

Βιταμίνη B6

0,7 mg (50%*)  

1,05 mg (75%*)  

1,4 mg (100%*)

 


*%RDA – συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη 

Συστατικά: 56,2% beta-alanine, bulking agent – microcrystalline cellulose; 8,4% sodium citrate, thickeners – hydroxypropyl methyl cellulose, cross-linked sodium carboxy methyl cellulose; 2,8% L-histidine hydrochloride, anti-caking agents – silicon dioxide, magnesium stearate; pyridoxine hydrochloride – vit. B6.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Καταναλώστε 2 - 4 δισκία την ημέρα πριν την προπόνηση, πίνοντας μεγάλη ποσότητα νερού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε