0
  • Olimp Max Mass 3XL 6000 gr

Olimp Max Mass 3XL 6000 gr

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Olimp Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: 45097
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 89
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€89,90

Διαθέσιμες Επιλογές

Olimp Max Mass 3XL 6000 grΤο MaxMass 3XL είναι πηγή συμπυκνωμένης ενέργειας, που περιέχει ένα κατάλληλα επιλεγμένο σύνολο υδατανθράκων και ευεργετικών ζωϊκών πρωτεϊνών — ο τέλειος συνδυασμός για αποτελεσματικό μυϊκό χτίσιμο. Το προϊόν περιλαμβάνει όλα τα κλάσματα των βασικών πεπτιδίων των πρωτεϊνών ορού γάλακτος, και στις τρεις μορφές: απομονωμένη, συμπυκνωμένη και υδρολυμένη. Η έρευνα έχει δείξει ότι η πρωτεΐνη προωθεί την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τους μυς που γυμνάζονται και πρέπει να αναπληρώνονται στους ανθρώπους που προπονούνται, για να αποτρέψουν το σώμα από το να χρησιμοποιήσει τις δομικές πρωτεΐνες ως πηγή ενέργειας. Οι απλοί υδατάνθρακες παρέχονται με τη μορφή της πιο αγνής και πιο εύκολα απορροφήσιμης δεξτρόζης.

Παρέχοντας στο σώμα αυτά τα στοιχεία μετά τη σωματική δραστηριότητα, επιτρέπεις την ολοκληρωμένη και γρήγορη αναπλήρωση των αποθεμάτων γλυκογόνου και υποστηρίζεις τη διατήρηση της ισορροπίας της ενέργειας στο επιθυμητό επίπεδο, προστατεύοντας το σώμα από τον καταβολισμό.  

Το προϊόν περιέχει μονοϋδρική κρεατίνη, η οποία επιτρέπει τη συνεχή αποκατάσταση των αποθεμάτων φωσφοκρεατίνης—υπόστρωμα απαραίτητο για την ανασύνθεση ATP στο γρηγορότερο δυνατό ρυθμό αναπλήρωσης. Το ATP είναι μία ένωση που αποθηκεύει την ενέργεια στη χημική της μορφή, έτοιμη για άμεση μετατροπή σε μηχανική ενέργεια από το σώμα. Το μονοπάτι της ανασύνθεσης από τα μόρια phosphagen, ένα εκ των οποίων είναι η φωσφοκρεατίνη, είναι υψίστης σημασίας για τα αθλήματα δύναμης και ταχύτητας-αντοχής.

Η ταυρίνη όχι μόνο προστατεύει αποτελεσματικά τις πρωτεΐνες από τον καταβολισμό, αλλά έχει επίσης και αναβολικές ιδιότητες. Τροφοδοτώντας το σώμα με αυτό το πολύτιμο αμινοξύ μαζί με απλούς υδατάνθρακες δημιουργούνται οι συνθήκες για την καλύτερη μεταβίβαση της ταυρίνης στα κύτταρα των μυών που παράγουν έργο. Σημαντικό είναι ότι αυτό το συστατικό παρατείνει τη δραστηριότητα και διασφαλίζει ότι διατηρείται η ενέργεια σε κατάλληλο επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης.  

Χρησιμοποιώντας το MaxMass 3XL μπορείς να είσαι βέβαιος ότι οι μυς σου δεν θα ξεμείνουν ποτέ από πολύτιμα καύσιμα και κίνητρο για ανάπτυξη και αναγέννηση. Μόνο αν ενισχύεις τους μυς σου με ενέργεια και δομικά συστατικά με έναν ολοκληρωμένο τρόπο θα μπορέσεις να πετύχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα — γρήγορα, με ασφαλή ανάπτυξη και απίστευτη δύναμη!

Σε ποιους απευθύνεται;

Το προϊόν συνιστάται κυρίως σε άντρες που δυσκολεύονται να πάρουν βάρος, και ιδιαίτερα μυϊκή μάζα.

Επίσης, αφορά τους αθλητές που προπονούνται με υψηλή ένταση και τους ανθρώπους που απολαμβάνουν τα ψυχαγωγικά αθλήματα - το προϊόν βοηθάει στη συμπλήρωση της διατροφής με επιπρόσθετες συμπυκνωμένες πηγές ενέργειας. 

Σημείωση: Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Nutrition declaration

Per portion (100 g)
Per 2 portions (200 g)
Energy
1594 kJ / 379 kcal3187 kJ / 759 kcal
Fat
    
0,5 g
0,5 g
1 g
1 g
Carbohydrate
85 g
49 g
170 g
98 g
Fibre
0 g0 g
Protein
12 g24 g
Salt
0,25 g0,5 g
Creatine monohydrate2270 mg4540 mg
Taurine
2500 mg5000 mg


Ingredients: maltodextrins, glucose, 9% protein-mix (whey protein concentrate (from milk), whey protein isolate (from milk), whey protein hydrolysate (from milk)), 2,5% taurine, 2,3% creatine monohydrate, aromas, thickeners - xanthan gum, sodium carboxy methyl cellulose, acacia gum; acidity regulators – citric acid, malic acid (for all: strawberry and vanilla like flavours); emulsifier – soy lecithin; colours: carmine (for all: strawberry, cherry, strawberry-kiwi and banana-cherry like flavours), E 150c (for all cookies cream, tiramisu, toffee, chocolate, iced coffee, coffee, cappuccino and hazelnut like flavours), riboflavin, E 133 (for all pistachio like flavours).

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Πάρτε μία μερίδα την ημέρα - ανάμεσα στα γεύματα ή περίπου μία ώρα πριν ή μετά την προπόνηση. 1 μερίδα (100 γρ. = 2 μεζούρες) σε 250ml. νερού

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε