0
  • Olimp Tribusteron 90 120 caps

Olimp Tribusteron 90 120 caps

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Olimp Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: 22364
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 34
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€34,90

Olimp Tribusteron 90 120 caps 

Εκχύλισμα Tribulus Terrestris σε κάψουλες, ως συμπλήρωμα διατροφής. 

 

Το Tribusteron® 90 περιέχει υδατικό εκχύλισμα puncturevine (Tribulus terrestris L.) σε σκόνη, το οποίο είναι πηγή γλυκοζιτών, στεροειδών σαπωνίνων, αλκαλοειδή φυτών και βιοφλαβονοειδών. Το Tribusteron® 90 συμβάλλει στη γενική καλή κατάσταση της υγείας, αυτό βοηθά στη διατήρηση του σώματος, στη μυϊκή τόνωση και στα επίπεδα ενέργειας. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του αναπνευστικού συστήματος, υποστηρίζει την αντοχή στον πόνο τόσο καλά όσο και τη σεξουαλική επιθυμία και τη σεξουαλική ικανότητα.

 

Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για σωματικά δραστήρια άτομα και αθλητές που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη σωματική και σεξουαλική απόδοση, και βοηθάει στη γενικότερη ενίσχυση του σώματος.

 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

 


* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.
Διατροφική Αξία                             2 κάψουλες
Tribulus Terrestris (90%)1000 mg
εκ των οποίων Σαπονίνες 900 mg

 

Συστατικά: 94% Tribulus terrestris extract, bulking agent - microcrystalline cellulose, anti-caking agent, magnesium stearate; capsule (gelatin, colour: E 171).

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Πάρτε 1-2 κάψουλες την ημέρα, καλύτερα να λαμβάνονται με άδειο στομάχι ή άλλως μετά από συνεννόηση με το διαιτολόγο ή το γιατρό σας. Το προϊόν συνιστάται σε ενήλικες ως συμπλήρωμα διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής συνιστάται.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε