0
  • Weider Pure Creatine 500gr

Weider Pure Creatine 500gr

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Weider Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: 05560
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 29
  • Διαθεσιμότητα: 4-8 μέρες
€29,00

Διαθέσιμες Επιλογές

Weider Pure Creatine 500gr


PURE CREATINE
- Μέγιστη δύναμη
- 100% Creapure
- Για την μέγιστη ανάρρωση που χρειάζεστε


Η κρεατίνη (C) είναι ένα πολύ κοινό συμπλήρωμα μεταξύ των αθλητών. Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν αποδείξει την εργογονική της δράση αυξάνοντας τα αποθέματα φωσφοκρεατίνης (PC) σε μυϊκό επίπεδο, άρα και ATP. Το ATP είναι το ενεργειακό μόριο που χρησιμοποιεί ο μυς κατά τη διάρκεια προπονήσεων υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας, έτσι ώστε η συμπλήρωση με κρεατίνη (C) να αυξάνει την παροχή ενέργειας στο μυ, εκτός από τη διευκόλυνση που προσφέρει της επανασύνθεσης της φωσφοκρεατίνης (PC). PC ADP ⇔ C ATP

Όλα αυτά μεταφράζονται σε αύξηση της δύναμης και βελτίωση της ικανότητας ανάκαμψης μεταξύ των σετ, κάτι που σας επιτρέπει να αυξάνετε την ένταση της προπόνησης για να βελτιώνεστε μέρα με τη μέρα.

Για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματά σας, η Victory δημιούργησε την PURE CREATINE με την πιο αγνή κρεατίνη της αγοράς (100% Creapure).

Με την PURE CREATINE θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές σας προπονήσεις με τη μέγιστη δυνατή δύναμη.
 

Ανά μερίδα:3,4g
Μονοϋδρική Κρεατίνη:3400mg
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Aνακατέψτε 1 μερίδα = 3,4 g σκόνη (1 μεζούρα) με νερό μια φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά την προπόνηση. Τις ημέρες ξεκούρασης, πάρτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα για 6 εβδομάδες. Μετά κάντε διακοπή για 2-4 εβδομάδες. Συνδυάστε με την Super Nitro Whey μετά την προπόνηση για βέλτιστη μυϊκή αποκατάσταση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε