0
 • GymBeam Just Whey 2000gr

GymBeam Just Whey 2000gr

 • Ευρετήριο Κατασκευαστών Gym Beam
 • Κωδικός Προϊόντος: 09468
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 54
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

€54,90

€65,00

Διαθέσιμες Επιλογές

GymBeam Just Whey 2000gr


Η Just Whey είναι σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με πληθώρα συστατικών που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόσληψη πρωτεΐνης  μετά τη γυμναστική ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Στον πυρήνα αυτής της σκόνης πρωτεΐνης βρίσκεται ένας μοναδικός συνδυασμός  ορού γάλακτος συμπυκνωμένου, απομονωμένου και υδρόλυτου. Αυτό εξασφαλίζει υψηλή πεπτικότητα και μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα για το σώμα. Αυτός ο συγκεκριμένος συνδυασμός πρωτεϊνών έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε ιδανική αναλογία, συμπριλαμβανομένων των BCAAs (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) με τη λευκίνη στην πρώτη γραμμή. Αυτό το αμινοξύ έχει την υψηλότηρη αναβολική  δυναμική από όλα τα αμονοξέα. Επιπλέον, αυτή η σκόνη πρωτεΐνης εμπεριέχει πρωτεΐνες βραδείας και ταχείας αποδέσμευσης, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν αποτελεσματικά τα μυϊκά σας κύτταρα με τα απαραίτητα αμινοξέα.

 

Αν ενδιαφέρεστε και για την προστασία της φύσης θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι η διαδικασία παραγωγής αυτής της σκόνης πρωτεΐνης γίνεται με απόλυτο σεβασμό στη φύση και στα δικαιώματα των ζώων. Αυτό συμβαίνει γιατί παρασκευάζεται αποκλειστικά από γάλα αγελάδων ελευθέρας βοσκής, οι οποίες τρέφονται με χόρτα υψηλής ποιότητας. Το γάλα αυτό έχει ένα λίγο πιο ευνοϊκό προφίλ, σε σύγκρισημε το γάλα των αγελάδων που τρέφονται μόνο με συνθετικές ζωοτροφές. Για να εξασφαλιστεί η πεπτικότητα και η βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών, το προφίλ των συστατικών περιλαμβάνει, επίσης, ένζυμο ανανά, βρωμελαΐνη και ένα σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων που ονομάζονται DigeZyme. TΑυτά βοηθούν στην πέψη των πρωτεϊνών που περιέχονται, του σακχάρου του γάλακτος (λακτόζη) και των λιπών.

 

Αυτή η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να υπερηφανεύεται για το 74.8% πρωτεϊνικής περιεκτικότητας της, η οποία μεταφράζεται σε μία λειτουργική ποσότητα 22.4 g πρωτεΐνης που θα βοηθήσει την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.  Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της σκόνης  πρωτεΐνης ενδείκνυνται κυρίως για αθλητές και για άλλα ενεργά άτομα. Δεν προξενεί έκπληξη το γεγονός ότι χρειάζονται πρόσληψη υψηλότερων ποσότητων πρωτεΐνης για να εξασφαλίσουν αρκετό δομικό υλικό (αμινοξέα) για την αποκατάσταση και την αναγέννηση των κατεστραμμένων μυϊκών ιστών.

 

Ωστόσο, αυτή η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει και στην απώλεια βάρους,  όταν πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης για να προστατεύσετε τους μύες σας από το κάψιμο ενέργειας. Επίσης, αν βρίσκεστε σε δίαιτα θα εκτιμήσετε πάρα πολύ τις επιπλέον ιδιότητες αυτής της πρωτεΐνης. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι πρωτεΐνες είναι εξαιρετικές στο να προκαλούν ένα αίσθημα κορεσμού και μπορούν να μειώσουν την όρεξη για γλυκά. Μία μερίδα Just Whey Protein περιέχει μόλις 1.7 g λίπους  and 1.8 g ζάχαρη, καθιστώντας τη ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε δίαιτα με σκοπό την απώλεια βάρους. Τούτου λεχθέντος, όχι μόνο οι αθλητές και οι άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν βάρος, μπορεί να χρειάζονται να αυξήσουν την ποσότητα πρωτεΐνης που προσλαμβάνουν. Συχνά το ίδιο πρέπει να κάνουν οι   ηλικιωμένοι αλλά και άτομα που διανύουν μία περίοδο ανάρρωσης μετά από τραυματισμό. Και σε αυτήν την περίπτωση, η πρωτεΐνη Just Whey Protein μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των μεγαλύτερων απαιτήσεων για αυτό το θρεπτικό συστατικό.

 

Το προφίλ των συστατικών αυτής της πρωτεϊνικής σκόνης εμπλουτίζεται περαιτέρω, από προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες  και μέταλλα, των οποίων ή πρόσληψη είναι, επίσης, ζωτικής σημασίας για την υγεία μας. Αυτές περιλαμβάνουν  για παράδειγμα, τη βιταμίνη itamin B6, η οποία προωθεί τη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας , που είναι απαραίτητη για την υγεία μας και για τη βέλτιστη αθλητική απόδοση. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Επιπλέον, αυτή η βιταμίνη βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων ανοσολογικών λειτουργιών, οι οποίες δρουν ως προστατευτική ασπίδα του οργανισμού μας. Το πρόσθετο μαγνήσιο, στη συνέχεια, βοηθά με τη φυσιολογική  λειτουργία των μυών και υποστηρίζει, επίσης, τη βέλτιστη σύνθεση πρωτεϊνών. Δεν έχουμε, όμως, ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθάει στη διατήρηση υγιών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Όπως ίσως γνωρίζετε, η τεστοστερόνη θεωρείται η κύρια αναβολική ορμόνη.

 

Η λήψη της Taking Just Whey  είναι εύκολη, και μπορείτε να την κάνετε με διάφορους τρόπους. Έχει υπέροχη γεύση και είναι καλά διαλυτή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να την διαλύσετε είτε σε νερό, είτε σε γάλα χαμηλών λιπαρών και να την απολαύσετε όπως είναι. Η προετοιμασία με αυτόν τον τρόπο είναι μία ιδανική επιλογή για λήψη μετά την άσκηση, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αναγέννησης. Τούτου λεχθέντος, δε θα πρέπει να διστάζετε να την προσθέσετε στα πιάτα σας, εμπλουτίζοντάς έτσι με μία σωστή μερίδα πρωτεϊνών.

 

Έχει υπέροχη γεύση και ταιριάζει πολύ πόριτζ, σμούθι, γιαούρτια ή ως μέρος υγιεινών επιδόρπιων. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε από μία ποικιλία γεύσεων, καλά συντονισμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Πολύ σημαντικό είναι το ότι, όλες οι γεύσεις, περιέχουν μόνο φυσικές αρωματικές ύλες και χρωστικές ουσίες. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το γιαούρτι με γεύση βατόμουρο που περιέχει σκόνη αποξηραμένων βατόμουρων, η οποία δίνει στο πρωτεϊνούχο ρόφημα αυθεντική γεύση και άρωμα. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να προτιμήσει τη μη αρωματισμένη εκδοχή, η οποία δεν περιέχει γλυκαντικά και είναι κατάλληλη ακόμα και για αλμυρά πιάτα.

 Εν κατακλείδι, η Just Whey είναι μία εξαιρετική επιλογή σε περίπτωση που επιθυμείτε να τονώσετε την ανάπτυξη των μυών, για να προστατεύσετε τους μυς σας όταν βρίσκεστε σε λιποδιαλυτική  δίαιτα. Επιπλέον, έχει ευρύ φάσμα χρήσεων, έτσι ώστε να ταιριάξει στον υγιεινό τρόπο ζωής του καθένα.

 

 

 Η Just Whey & τα πλεονεκτήματά της

 • σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με πληθώρα συστατικών
 • παρασκευασμένο από γάλα χορτονομής
 • περιέχει συνδυασμό συμπυκνώματος ορού γάλακτος, απομονωθέντος και υδρολυμένου.
 • μπορεί να φτάσει έως 74.8% σε πρωτεϊνική περιεκτικότητα
 • μία μερίδα περιέχει 22.4 g πρωτεΐνης.
 • περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένψν των BCAAs
 • η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε την πρόσληψη πρωτεϊνών
 • υποστηρίζει την ανάπτυξη και την προστασία της μυϊκής μάζας
 • έχει μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα και είναι εύπεπτη
 • περιέχει επιλεγμένες βιταμίνες και αμινοξέα
 • υποστηρίζει τη μυίκή λειτουργία και την υγεία των οστών
 • συμβάλλει στη διατήρηση σωστών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα
 • βοηθάει στη μείωση της κούρασης και της εξάντλησης
 • βοηθά στη σωστή διατήρηση της σωστής ανοσολογικής λειτουργίας
 • έχει υπέροχη γεύση και διαλύεται εύκολα
 • περιέχει μόνο φυσικές αρωματικές και χρωστικές ουσίες
 • ένας καλός τρόπος να εμπλουτίσετε το πόριτζ σας και άλλα πιάτα με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη
 • κατάλληλη για αθλητές και άλλους ενεργούς ανθρώπους
 • κατάλληλη για μετά την άσκηση ή για οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας

 

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφική Αξία100 g30 g (1 μεζούρα)*RDI (30 g)
Ενέργεια1601 kJ/ 377 kcal480 kJ/ 113 kcal5,7 %
Λίπη5,6 g1,7 g2,4 %
- εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα4 g1,2 g6 %
Υδατάνθρακες6,6 g2 g0,8 %
- εκ των οποίων σάκχαρα6 g1,8 g2 %
Πρωτεϊνη74,8 g22,4 g44,8 %
Αλάτι0,51 g0,15 g2,5 %
Μαγνήσιο60,7 mg18,2 mg4,9 %
Ψευδάργυρος26,6 mg8 mg80 %
Ασβέστιο447 mg134 mg16,8 %
Κάλιο466 mg140 mg7 %
Φώσφορος279 mg83,7 mg12 %
Βιταμίνη E66,7 mg20 mg166,7 %
Βιταμίνη B616,6 mg4,98 mg355,7 %
DigeZyme®267 mg80 mg-
Βρωμελίνη167 mg50 mg-

 

* Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)

 

Προφίλ Αμινοξέων ανά 100 g
Ασπαρτικό οξύ
10.8 g
Γλουταμινικό οξύ
15.3 g
Αλανίνη4.47 g
Αργινίνη4.47 g
Κυστεΐνη2.5 g
Γλυκίνη1.76 g
Ιστιδίνη1.4 g
Ισολευκίνη6.2 g
Λευκίνη9.77 g
Λυσίνη7.59 g
Μεθειονίνη1.86 g
Φαινυλανίνη3.05 g
Προλίνη5.07 g
Σερίνη3.6 g
Θρεονίνη5.74 g
Τυροσίνη2.53 g
Τρυπτοφάνη1.75 g
Βαλίνη6.01 g

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Ανακατέψτε μία μεζούρα (30 g) της πρωτεΐνης σε σκόνη με 200-300 νερό και απολαύστε την. Καταναλώστε από 1 έως 3 φορές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να αναπληρώσετε τις πρωτεΐνες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε